Kategori: Nyhet

  • Nytt ledarskap på Omegapoint Stockholm AB: Wilhelm Hedman-Dybeck tar över som VD  

    Nytt ledarskap på Omegapoint Stockholm AB: Wilhelm Hedman-Dybeck tar över som VD  

    Omegapoint fortsätter att växa och blir en allt större leverantör inom cybersäker digitalisering. Som ett led i bolagets fortsatta utveckling har Wilhelm Hedman-Dybeck utsetts som ny VD för Omegapoint Stockholm.

  • Omegapoint förvärvar Malmöbolaget Diamir Consulting

    Omegapoint förvärvar Malmöbolaget Diamir Consulting

    Omegapoint fortsätter att göra strategiska investeringar genom att förvärva Malmöbolaget Diamir Consulting. Diamir är välkända för sin gedigna erfarenhet inom Product Information Management (PIM) och djupa branschkunskap inom framför allt Food & Beverage.

  • Omegapoint ökar utvecklingstakten och går samman med norska ITverket

    Omegapoint ökar utvecklingstakten och går samman med norska ITverket

    Digitaliseringen av den nordiska marknaden fortsätter i en tilltagande utvecklingstakt. Det innebär att behovet av att bygga robusta, skalbara och säkra lösningar som kan detektera och stå emot attacker och intrång är stort. Samtidigt är bristen på kompetens akut. För att driva förändring går nu det svenska cybersäkerhetsföretaget Omegapoint och…

  • Omegapoint och Basalt går samman för att möta den ökande hotbilden

    Omegapoint och Basalt går samman för att möta den ökande hotbilden

    Cyberhoten mot svenska företag, myndigheter och kommuner ökar. Dels på grund av ökade geopolitiska risker, dels för att hoten blir alltmer sofistikerade och tekniskt avancerade. Nu går de ledande svenska cybersäkerhetsbolagen Omegapoint och Basalt ihop för att möta hotbilden med mer kraft.

  • Varmt välkomna Elicit till Omegapointfamiljen

    Varmt välkomna Elicit till Omegapointfamiljen

    Nu är det klart att Göteborgsföretaget Elicit blir en del av Omegapoint. Elicit är välkända för sin seniora utvecklarkompetens och djupa branschkunskap inom framför allt automotive, transport och logistik samt fastigheter.